Valmentajat

Sampo Kirjovaara

040 861 7578 – sampo@optimalfit.fi

Sampo toimii Optimal Fit K&M:n virallisena vastuu- ja päävalmentajana.

Aktiivista ja tavoitteellista kuntosaliharjoittelua Sampolla on takana runsaat 30 vuotta, vuodesta 1998 lähtien hän on ollut mukana kilpailuissa huoltojoukoissa ja vuodesta 2008 aloittaen oman kilpauransa kotimaassa sekä ulkomailla edeten aina Suomenmestaruuksiin ja MM-finaaliin saakka.

Vankka liikuntatausta pitää sisällään lajeina niin jääkiekkoa, puolustuslajeja, voimailua kuin kuntosaliharjoittelua.

”Saliurheilulla alkanut harrastus on vuosien tekemisen kautta muuttunut yhdeksi elämäni palkitsevimmaksi ja tärkeimmäksi työksi.”

Sampo on aloittanut Suomen Fitnessurheilu ry.:n virallisena tuomarina vuodesta 2016  sekä on IFBB:n kansainvälinen tuomari. Viime vuosina hän on ollut aktiivisesti mukana liiton toiminnassa kiertäen tuomaroimassa arvokilpailuja niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, joten vankka näkemys löytyy kilpaurheilun puolelta.

Valmentajana Sampo on asiakkailleen omistautuva ja asiakasta kuunteleva valmentaja.

Työstä välittyy usko siihen, että kaikkia voi auttaa – aina peruskuntoilijasta kilpailuihin osallistuviin saakka.

”Valmentajan rooli korostuu urheilussa monen roolin kautta; hyvä valmentaja haastaa, kuuntelee, toimii urheilijan mentaalisen puolen vahvistajana ja antaa ne työkalut urheilijalleen jolla tämä kehittyy ja pääsee haluttuihin lopputuloksiin.”

Kia Rantalainen

044 3232 4247 – kia@optimalfit.fi

Kia on lahtelainen fitnessvalmentaja joka on kilpaillut menestyksekkäästi useamman vuoden ajan lajinaan Body fitness (Suomen Fitnessurheilu ry.) sijoittuen aina kärkikolmikkoon.

Kian suurimpana meriittinä on Suomenmestaruus vuodelta 2016 ja siitä seurannut maajoukkueen edustuspaikka MM-kilpailuissa samana vuonna.

Koulutustaustana Kialla on Lapin Urheiluopistossa suoritettu liikunnan ammattitutkinto, jossa hän on erikoistunut fitness- ja ravintovalmennukseen.

Koulutuksen jälkeen valmennettavina on ollut kuntoilijoita laidasta laitaan sekä myös fitness-kilpailijoita.

Kia kuvailee omaa treeni- ja valmennusfilosofiaansa seuraavasti:

”Treenaan itse tavoitteellisesti kehittäen fysiikkaani haluamaani suuntaan, hyvinvointi edellä. Oman intohimoni ja motivaationi kautta haluan tarjota osaamistani ja tietotaitoani myös asiakkailleni. Teen valmennuksia sekä etänä että lähivalmennuksena.

Tavoitteenani on valmennukseni avulla tarjota asiakkaalle oikeanlaiset työkalut  sekä fyysisen, että henkisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Nämä työkalut muodostuvat oikeaoppisen treenaamisen sekä optimaalisen ravinnon avulla. Tekeminen on tavoitetta tukevaa, nousujohteista, tiukkaa tekemistä mutta tarpeeksi rennolla otteella.

Valmennukseni keskittyvät kuntosalilla tehtävään lihaskuntoharjoitteluun ja haluan opettaa asiakkaille ennen kaikkea oikeat treenitekniikat, mutta myös sen, miten treenaataan kehittävästi. 

Valmentajana olen vaativa, tarkka ja odotan valmennettavalta sitoutumista ja oikeanlaista asennetta. Olen myös hyvin empaattinen ja heittäydyn kaikkiin projekteihin täysillä ja sydämellä mukaan. Tehdään yhdessä täysillä töitä Sinun tavoitteesi eteen!”