Skip to main content

VALMENTAJAT ESITTELYSSÄ

SAMPO KIRJOVAARA

Sampo on Optimal Fitin omistaja ja Optimal Fit K&M-kilpailutiimin virallinen vastuu-ja päävalmentaja.
Aktiivista ja tavoitteellista kuntosaliharjoittelua Sampolla on takanaan runsaat 30 vuotta, vuodesta 1998 lähtien ollut mukana kilpailuissa huoltojoukoissa ja vuodesta 2008 aloittaen oman kilpauransa kotimaassa sekä ulkomailla edeten aina Suomenmestaruuksiin ja MM-finaaliin saakka.

Vankka liikuntatausta pitää sisällään lajeina niin jääkiekkoa, puolustuslajeja, voimailua kuin monipuolista harjoittelua kuntosalilla.

Sampon treenifilosofia pohjautuu laajaan tietoon ja taitoon, eteenpäin menemiselle, uuden kokeilemiselle, ongelmien ratkaisulle ja kovalle työlle. Erityisiä vahvuusalueita Sampolla on urheilijan psyykkisten ja fyysisten yhteistoiminnan ymmärrys.

KIA RANTALAINEN

Kia on lahtelainen fitnessvalmentaja joka on kilpaillut menestyksekkäästi useamman vuoden ajan lajinaan Body Fitness sijoittuen jokaisella kerralla aina kärkikolmikkoon.
Kian suurimpina meriitteinä on Suomenmestaruus vuodelta 2016 ja Fitness Classic Mestaruus vuodelta 2022. Kia on myös lunastanut maajoukkueen edustuspaikat niin EM-kuin MM-kilpailuissa joissa kilpailusaavutukset ovat yltäneet aina finaalisijaan asti.

Koulutustaustana Kialla on Lapin urheiluopistossa suoritettu liikunnan ammattitutkinto sekä hän on Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja.

MIKA SIHVONEN

Mika Sihvonen on IFBB Pro ammatti kehonrakentaja, personal trainer ja valmetaja.
Treenaaminen on ollut Mikalle intohimo ja harrastus jo vuodesta 2002 asti jolloin hän itse on aloittanut treenaamisen.
Mikan treeni- ja valmennusfilosofia pohjautuu tutkittuun tietoon ja käytännön kokemukseen 20 vuoden tietotaito kokemuksella.
Mika on myös Suomen Fitnessurheilu ry:n (SFU ry) virallinen valmentaja.

*Huomioithan, että Mika valmentaa Optimal Fit-tiimissä ainoastaan kilpaiijoita (paikkoja rajoitetusti ja erillinen hinnasto) ja erillinen haku valmennukseen tapahtuu Mikan oman sivuston kautta: